Під Києвом підлітки залізли на дах вагона заради фото: одного з них вбило струмом

Під Києвом підлітки залізли на дах вагона заради фото: одного з них вбило струмом

У передмісті Києва двоє підлітків залізли на дах товарного потяга заради видовищних фото. Одного з них вразило струмом, він загинув. Про це повідомили у прес-центрі Державної службі України з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, трагедія трапилася у місті Вишневе у п'ятницю, 11 березня.

"11 березня о 14:43 до рятувальників Бучанського району надійшло повідомлення про те, що у м. Вишневе на залізничному вокзалі, на даху товарного потяга (закритого типу), який знаходився на додатковій колії, двох підлітків 2009 року народження уразило електричним струмом.

Внаслідок події один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя 1-го ступеня та гострий шок. Постраждалого госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

В ДСНС додали, що тіло загиблого підлітка з даху потяга зняли рятувальники. За їхніми словами, загиблий намагалися зробити фото на вагонах.

На Київщині помер підліток: його вбило струмом на даху вагона
На Київщині помер підліток: його вбило струмом на даху вагона

Нагадаємо, у Черкаської області підлітки підпалили чоловіка, а всі свої дії транслювали у Tik-Tok.

Як повідомляли “Ми-Україна”, суд Запоріжжя визнав трьох підлітків винними у знущанні та сексуальному насильстві над однокласником. У січні минулого року вони вчинили сексуальне насильство над колишнім однокласником. 

Раніше у Києві виявили групу молодиків з п’яти-семи людей 20-річного віку, які споювали дівчат, а тоді ґвалтували їх, знімали на відео та оприлюднювали у соцмережах. Суд обрав запобіжний захід організаторам цих вечірок - їх відправили під варту до 1 квітня без права внесення застави. 

Головне