Пес лідерки Молдови вкусив президента Австрії - відео

Пес лідерки Молдови вкусив президента Австрії - відео

Домашній улюбленець президентки Молдови Майї Санду завдав травмувань її австрійському колезі Александеру Ван дер Беллену коли той перебував з офіційним візитом у Кишиневі. Пес на ім'я Кодруц вкусив політика за руку, інформують молдавські ЗМІ. 

У медіа зазначають, що інцидент трапився після двостороннього спілкування президентів, коли на вулиці Ван дер Беллен спробував собаку погладити. 

Ймовірно, серйозних травмувань лідер Австрії не зазнав, оскільки на зустрічах, яку відбулися згодом, він з'являвся з пластирем на руці. 

Як відомо, Ван дер Беллен перебуваючи у Молдові вже провів зустріч та перемовини з молдовською колегою, а на 17 листопада у нього запланована участь молдавсько-австрійському бізнес-форумі.

Нагадаємо, у вересні улюбленець американського президента Джо Байдена на прізвисько Командер знову відзначився. Пес вчергове покусав людину у Білому домі - постраждав агент Секретної служби. До цього дворічна німецька вівчарка американського лідера неодноразово кусала людей як у Білому домі, так і у будинку родини Байденів у Делавері. Попередньо відомо про близько десятка таких випадків. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, влітку Нацполіція України отримала із Європи партію службових собак. Йдеться про чверть сотні тварин від Фонду Говарда Баффета.

Головне