Перший транш від ЄС на суму 4,5 млрд євро надійде в Україну вже в березні

Перший транш від ЄС на суму 4,5 млрд євро надійде в Україну вже в березні

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн провели зустріч у Києві. Про це повідомив Шмигаль.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль за підсумками зустрічі з Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Також вони обговорили питання щодо українсько-польського кордону: "Представив український "План взаємопорозуміння" для вирішення цієї кризи. Розраховуємо на конструктивний тристоронній діалог" – зазначив Шмигаль.

Згідно зі словами Шмигаля, на зустрічі з Урсулою фон дер Ляєн він також порушив питання щодо ситуації на кордоні з Польщею та представив український план розв'язання кризи.

Нагадаємо, росія розробила плани для зриву постачань західної техніки в Україну. Кілька таких планів вони вже навіть намагалися реалізувати, але їм не вдалось.

Як писали "Ми-Україна" раніше, очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував масштабний збір на безпілотники "Сич", який оголосив національний марафон "Єдині новини". Як зазначається, ці дрони вже показали себе як надійна та смертоносна зброя.

Головне