Перші українські пілоти завершили навчання на F-16 у Великій Британії

Перші українські пілоти завершили навчання на F-16 у Великій Британії

Перші українські пілоти завершили навчання на F-16 у Великій Британії. Про це повідомив британський уряд.

Перша група із шести українських бойових льотчиків завершила базові підготовчі курси у Великій Британії і вже вчиться літати на F-16 у Данії. 

В Британії українські пілоти з серпня вчили англійську, вивчали авіаційну медицину, проходили тренування на центрифугах та на тренажерах з британськими інструкторами для навчання таким базовим навичкам.

Той самий підготовчий курс у Британії зараз проходить наступна група із десяти пілотів.

Велика Британія продовжить підтримку українських пілотів у 2024 році.

Нагадаємо, російський ударний безпілотник атакував одне з промислових підприємств у Миколаєві і вразив відкриту територію інфраструктурного об'єкта в районі Одеси в ніч на 26 грудня.

За повідомленням голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, російські окупаційні війська здійснили напад на південні регіони України з окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Генштабі спростували фейк про загибель 108 українських бійців під Авдіївкою. Також в ЗСУ закликали дотримуватися інформаційної гігієни.

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.