"Переводжусь до бойової частини": рівненський військком прокоментував скандал з поцілунками

Екс-начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП Олександр Ярмошевич висловив свою позицію стосовно скандального відео з поцілунками на роботі.

Про це він написав у Facebook.

"Вимушений ще раз публічно заявити свою позицію. Виконуючи свою роботу на посаді начальника Рівненського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Рівненської області я керувався законом і військовою честю! Хабарів не брав, уклоністів не ховав і не покривав! Незаконних премій не виписував! Але це чомусь стало не важливо, як тільки інформаційні помийки злили у мережу відео...І нікому не цікава стало моя професійна діяльність. Всі обговорюють мою "аморальну" поведінку", - написав він.

За його словами, відбувається розслідування, хто і коли встановив камери та як відео з камер потрапило до розповсюджувачів.

Ярмошевич додав, що командування немає претензій щодо його професійної діяльності.

Він також підтвердив, що написав рапорт і переводиться до бойової частини: "Сподіваюсь, що там мене полишать у спокої маніпулятивні ЗМІ і я з честю і гідністю буду нищити ворога".

Нагадаємо, 27 березня в мережі з'явилось відео, що спричинило проведення службової перевірки в Рівненському обласному ТЦК. На записі зафіксовано момент, коли начальник військкомату цілується з двома жінками.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Україна та Угорщина погодили відкриття нового пункту пропуску на кордоні.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.