Переполох в аеропорту Стамбула: батько та син намагалися зупинити літак

Переполох в аеропорту Стамбула: батько та син намагалися зупинити літак

Батько та син в аеропорту Стамбула в Туреччині запізнилися на рейс і намагалися зупинити літак голими руками.

Про інцидент повідомив Telegram-канал "Голос Ізраїлю". Як зазначається, в аеропорту заарештували двох громадян Ізраїлю, які запізнилися на рейс і вчинили переполох.

Журналісти розповіли, що батько та син запізнилися на рейс в аеропорту Стамбула, після чого зламали двері, пробралися в "рукав" та стрибнули з висоти трьох метрів на злітну смугу.

У такий спосіб батько та син хотіли зупинити літак голими руками. У результаті їх заарештували.

Нагадаємо, у Техасі працівника аеропорту затягло у двигун літака, у результаті чого чоловік загинув. Трагедія відбулась у міжнародному аеропорту Сан-Антоніо у п’ятницю, 23 червня, одразу після приземлення Airbus A319 компанії Delta Air Lines та вирулювання до місця зупинки.

Як вдалось дізнатись The Guardian від власних джерел, загиблий, ймовірно, “навмисне став перед працюючим двигуном” літака. Наразі вивченням всіх обставин займаються правоохоронці і на сьогодні точної версії причин смерті співробітника аеропорту визначена офіційно не встановлено.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у токійському аеропорті Ханеда зіткнулися два літаки. Інцидент трапився на літно-посадковій смузі з пасажирськими повітряними суднами авіакомпаній Eva Airways та Thai Airways. Обійшлось без людських жертв. На борту одного літака на момент зіткнення перебувало 207 пасажирів, іншого – 264. Експерти працюють над встановлення причин та обставин події.

Головне