Перехід держкордону за $21 500: прикордонники викрили чергову схему для ухилянтів

Перехід держкордону за $21 500: прикордонники викрили чергову схему для ухилянтів

Співробітники Державної прикордонної служби України викрили чергову схему незаконно виїзду чоловіків за кордон. Про це повідомили у пресцентрі ДПСУ.

Прикордонники затримали трьох порушників при спробі виїзду до Угорщини. За це вони заплатили 21,5 тисячу доларів.

"Ліквідовано канал незаконного переправлення осіб через кордон. Троє порушників планували незаконно потрапити до Угорщини. Вони домовилися з організатором каналу про сприяння у перетині кордону. "Технічні" моменти "операції" брав на себе пособник, також місцевий житель. Усього перехід держрубежу коштував $21500. Та прикордонники з поліцейськими зупинили їх під час транспортування "клієнтів" до кордону", - йдеться у повідомленні.

Також у Держприкордонслужбі додали, що організаторам незаконного переправлення оголосили підозру, після чого їх помістили до ізолятора. Інших осіб притягнули до адміністративної відповідальності.

Як повідомляли "Ми-Україна", співробітники Державної прикордонної служби України виявили у горах Закарпаття "альпіністів", які намагалися незаконно потрапити до Румунії. Затримані три дні блукали горами без їжі та спорядження.

Головне