Пентагон: Битви України та Ізраїлю проти агресії визначать глобальну безпеку майбутнього

Пентагон: Битви України та Ізраїлю проти агресії визначать глобальну безпеку майбутнього

Глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що битви України та Ізраїлю проти агресії російської федерації та терористів ХАМАС визначать глобальну безпеку майбутнього.

Про це він заявив під час виступу на слуханнях в Сенаті США щодо масштабного пакету реагування на виклики національній безпеці.

За його словами, демократії в Ізраїлі та Україні борються з жорстокими ворогами, які прагнуть їх знищити, тож США не мають дозволити ХАМАС чи росії перемогти.

Остін наголосив, що битва проти агресії і тероризму, яка відбувається зараз, "визначатиме глобальну безпеку на довгі роки". При цьому стійке лідерство США допоможе гарантувати, що "тирани, головорізи і терористи по всьому світу не схилятимуться до ще більшої агресії та звірств".

Він виступив на підтримку негайного запиту з додатковими коштами на потреби національної безпеки США, а також підтримки партнерів та інвестицій в оборону.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Рустем Умєров анонсував збільшення виробництва зброї для фронту.

Головне