Патрульні потрапили під ворожий обстріл у Донецькій області (відео)

Патрульні потрапили під ворожий обстріл у Донецькій області (відео)

Патрульні та військові Збройних сил України потрапили під ворожий обстріл на околицях Костянтинівки у Донецькій області.

Про це розповів заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького на сторінці у Facebook.

Як зазначається, патруль Краматорська і Слов'янська потрапив під обстріл на околицях Костянтинівки. Це відбулося під час виконання службових завдань. Поруч знаходилися військовослужбовці, які теж потрапили під вогонь росіян. Один із бійців отримав поранення кінцівки.

Патрульні надали захиснику допомогу для зупинення кровотечі. Пораненого доставили до лікарні в Костянтинівці.

"На цей час його життю та здоровʼю нічого не загрожує. У лікарні чоловік подякував патрульним за врятоване життя та оперативну допомогу", - йдеться в повідомленні.

З Донецької області, з дев’яти населених пунктів, збираються вивезти 130 дітей, повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук.

“У нас є 130 дітей, яких ми зараз маємо вивезти з девяти населених пунктів Донецької області”, – наголосила Верещук.

Також вона додала, що з п’ятикілометрової зони на Сумщині вже вивезли 1800 людей. Разом з тим вона наголосила, що наразі люди все рідше чинять спротив евакуації і все частіше добровільно покидають небезпечні території. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росія втратила як мінімум половину бійців десантних військ, яких у 2022 році кинули на війну проти України. Йдеться про щонайменше 15 тис. військових.

Головне