Партизани з АТЕШ показали штаб Чорноморського флоту рф після ракетного удару

Партизани з АТЕШ показали штаб Чорноморського флоту рф після ракетного удару

Партизани з АТЕШ показали як виглядає штаб Чорноморського флоту рф після ракетного удару, який відбувся наприкінці вересня 2023 року.

Про це йдеться у їхньому Telegram-каналі. Як зазначається, наразі частина будівлі пошкодженого штабу Чорноморського флоту росії продовжує функціонувати.

"Наші агенти з Севастополя побували біля штабу ЧФ рф і доповіли нам про його стан. КПП продовжує працювати, а з боку моря біля штабу чергують солдати", - йдеться в дописі.

Крім того, партизани з АТЕШ оприлюднили фотографії того, як будівля Чорноморського флоту рф виглядає наразі - через понад три місяці після ракетного удару. Там можна побачити поруйнований стан будівлі та, зокрема, провалений дах.

Нагадаємо, українські спецпризначенці розповіли деякі подробиці удару по штабу Чорноморського флоту рф в окупованому Севастополі, здійсненний напередодні, 22 вересня. "Вчасну та точну" атаку стало можливим провести завдяки кропіткій підготовці. Зібрані дані ССО передали своїм колегам - Повітряним силам ЗС України. Удару було завдано як раз, коли у штабі відбувалась нарада керівництва ворожого флоту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за кожним ударом, який українські військові наносять по окупантах, стоїть величезна робота, щоб виконати все бездоганно, розповіла керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк. Також вона додала, що бездоганним ударом стала атака по штабу Чорноморського флоту 22 вересня, і це відзначили навіть окупанти та колаборанти в Криму.

Головне