Партія Путіна "Єдина росія" активізує рекрутинг у власну приватну армію

Партія Путіна

Російська партія "Єдина росія" стоворила приватну армію "ПВК "Еспаньола", в неї набирають футбольних "ультрас", радикалів і цивільних із зубожілих суб’єктів рф та з окупованих територій України. Про це повідомили у ГУР.

Це формування раніше було у структурі батальйону "Восток" як добровольчий підрозділ російських футбольних хуліганів. З 2023 року "Еспаньолу" у своє розпорядження отримали партійці Путіна.

До ПВК беруть футбольних "ультрас", російських радикалів, пересічних цивільних та людей з ТОТ – останніх використовують у "м’ясних" штурмах. Добровольцям обіцяють по 220 тисяч рублів на місяць, за поранення – 1 мільйон рублів, а за смерть – 5 мільйонів.

"Загиблих і важкопоранених із числа рекрутованого "гарматного м'яса" росіяни не вивозять із поля бою, оформляють "зниклими безвісти", щоб не платити родичам рублів за посланого москвою на смерть годувальника", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, виробничі потужності українського оборонно-промислового комплексу України цьог року мають зрости у шість разів. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Премʼєр-міністр зазначив, що за 2023 рік Україна втричі наростила потужності, а на цей рік за допомогою партнерів Україна розраховує збільшити їх вшестеро.

Як писали "Ми-Україна" раніше, останні ракетні атаки на Україну свідчать про те, що російські війська акцентують удари на об'єктах оборонної промисловості, а не на енергетичних об'єктах, як це відбувалося минулої зими.

У розвідці розповіли, що починаючи з 29 грудня 2023 року, росія збільшила інтенсивність ракетних ударів великої дальності проти України. рф використала значну кількість крилатих ракет, випущених з повітря, і балістичних ракет, які вона накопичила протягом останніх місяців. Здається, що цілями останніх ударів були об'єкти оборонної промисловості України.

 

 

Головне