Остін досі знаходиться в лікарні: в Пентагоні розкрили нові подробиці

Остін досі знаходиться в лікарні: в Пентагоні розкрили нові подробиці

У Пентагоні прокоментували стан здоров’я очільника відомства Ллойда Остіна. Він наразі залишається в лікарні, втім продовжує працювати віддалено.

Про це заявив речник американського оборонного відомства Пет Райдер.

Незважаючи на перебування в медичному закладі, очільник Пентагону залишається на зв’язку з відомством та активно контролює дії відділу по всьому світі.

Речник також додав, що наразі немає конкретної дати для його виписки, і подальші оновлення будуть надаватися щоденно.

Нагадаємо, з 1 січня 70-річний Ллойд Остін перебуває в лікарні Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда. Цю інформацію урядові відомства, зокрема Пентагон, приховували від громадськості, Білого дому та Конгресу протягом значної частини минулого тижня, що викликало серйозну політичну реакцію.

Щодо питання, чому Остін не повідомив про свій діагноз раку передміхурової залози, представник Пентагону, генерал-майор Пет Райдер, відзначив, що це питання "глибоко особисте".

На 9 січня було оголошено, що Ллойд Остін отримав діагноз раку простати, проте його виявили на ранній стадії лікування.

Важливо відзначити, що Остін є ключовою постачальною фігурою допомоги, яку США може надати Україні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна нн сьогодні не має спроможностей для здійснення повного розмінування акваторії Чорного моря. Здебільшого протимінна діяльність в чорноморській акваторії здійснюється підводними дронами

Головне