Олена Зеленська зустрілася з пані мером Парижа Анн Ідальго

Олена Зеленська зустрілася з пані мером Парижа Анн Ідальго

Під час робочого візиту до Франції перша леді України Олена Зеленська зустрілася з пані мером Парижа Анн Ідальго. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Париж надав Україні екстрену допомогу в обсязі один мільйон євро. 

Олена Зеленська подякувала очільниці французької столиці за підтримку України.

"Сьогодні під час візиту до Франції зустрілася з очільницею французької столиці. Подякувала пані Ідальго за все, що вона та її місто роблять для України. Саме команда мерії доклала великих зусиль, щоб у Парижі з’явилося представництво Українського інституту - закладу, що популяризує українську культуру. Пані мер розповіла про ще кілька важливих проєктів, якими користуються й українські вимушені переселенці", - йдеться в повідомленні. 

Варто зауважити, що 14 квітня 2022 року Анн Ідальго прибула з першим візитом до України та відвідала Бучу й Бородянку.

Нагадаємо, що державний секретар США Ентоні Блінкен прибув до Південної Кореї для переговорів щодо зміцнення альянсу Вашингтона та Сеула і регіональних питань.

Як повідомляли "Ми-Україна", перша леді України Олена Зеленська, перебуваючи в Парижі, відвідала один із найстаріших університетів світу Сорбонну. Вона зустрілась з очільницею навчального закладу, виступила перед українськими та французькими студентами та презентувала вишу сучасні українські видання.

 

 

Головне