Окупанти знову обстріляли Нікопольщину в Дніпропетровській області

Окупанти знову обстріляли Нікопольщину в Дніпропетровській області

Російські окупанти у ніч проти суботи, 9 вересня, знову обстріляли Нікопольщину в Дніпропетровській області. Ворожі удари здійснювалися з важкої артилерії.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі.

"Ввечері цілив по самому Нікополю. Вночі – по Мирівській громаді. Бив з важкої артилерії", - йдеться в повідомленні.

На щастя, обійшлося без загиблих та поранених, написав Лисак. Наслідки обстрілів наразі з'ясовуються.

Водночас на інших територіях Дніпропетровської області було спокійно. Вночі минулося без ворожих атак.

Нагадаємо, російські окупаційні війська 7 вересня в черговий раз обстріляли місто Нікополь зі ствольної артилерії. Внаслідок атаки осколкові поранення отримали двоє місцевих мешканців – 57-річний чоловік та 52-річна жінка. Також через обстріл пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди, автомобіль, гараж та лінії електропередач. Зазначається, що прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти 28 серпня атакували ударними дронами адміністративну будівлю в Нікополі. У результаті постраждали четверо людей. За даними слідства військові рф завдали удар безпілотним літальним апаратом по Нікополю на Дніпропетровщині. БПЛА влучив у 4-поверхову адмінбудівлю. Внаслідок ворожого обстрілу постраждало четверо людей. Пошкоджено автівки містян.

Варто зауважити, що Дніпропетровська область знаходиться поблизу лінії фронту, тому росіяни регулярно обстрілюють населені пункти поблизу лінію вогню.

Головне