Окупанти в Маріуполі активно готуються до проведення фейкових виборів восени, – Андрющенко

Окупанти в Маріуполі активно готуються до проведення фейкових виборів восени, – Андрющенко

Окупанти в Маріуполі активно готуються до проведення фейкових виборів восени. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Андрющенко у "Єдиному марафоні" на каналі "Ми-Україна".

"З виборами все готово. Все запущено. Ця клоунада взагалі незрозуміло навіщо потрібна, тим паче, вона буде проводитись заздалегідь від іншої тетниторії, якою керує росія. Однак, виборчі дільниці ще не відкриті, а ті, хто будуть проводити ці "вибори", досі у стадії формування”, – повідомив радник міського голови Маріуполя.

Окупанти активно перекидають технуку та перевозять особові склади.

Нагадаємо, Верховна Рада звернулася до парламентів та урядів іноземних держав, міжнародних організацій та закликала світ не визнавати російські псевдовибори на окупованих територіях.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у тимчасово окупованому селі Стульневе Запорізької області окупанти розпочали підготовку щодо проведення агітації. Йдеться про незаконні “вибори” на захоплених територіях, які хочуть провести у єдиний день голосування в росії 10 вересня.

“росія продовжує незаконну інтеграцію тимчасово захоплених територій України до свого суспільно-політичного простору”, — наголошують у Генштабі ЗСУ.

Передбачається, що до села приїдуть представники від партії “Єдина росія”. Вони потрібні для створення груп агітаторів та інформаторів з-поміж місцевих колаборантів.

Головне