Окупанти в Криму збільшили перекидання військової техніки морем, - "Атеш"

Окупанти в Криму збільшили перекидання військової техніки морем, -

Російські загарбники в тимчасово окупованому Криму останнім часом збільшили перекидання військової техніки морем, через Керченську протоку.

Про це повідомив військовий рух "Атеш" у Telegram-каналі.

"Вони перевозять техніку і все необхідне постачання для ВС рф. Зроблено це, ймовірно, з метою зменшити частку перевезення мостом і убезпечити свої війська від логістичного колапсу в разі знищення мосту. Вони напевно щось знають", - йдеться в повідомленні військового руху.

Як зазначається, у Криму перебуває багато українських агентів, які оперативно доповідають про переміщення логістики ворога.

Нагадаємо, поблизу Керчі в окупованому Криму 12 серпня лунали вибухи. Мережею ширяться фото та відео з димом над Кримським мостом. За інформацією, яка з’явилася у ЗМІ, міст знову атакували безпілотники. Наразі там перекрили рух, однак окупаційна влада не називає причину такого рішення. Так званий голова Криму Сергій Аксьонов стверджує, що на півострові відпрацювала ППО – було нібито збито дві ракети. Також він заявив, що Кримський міст “не пошкоджено”. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після висадки українського десанту в Криму серед російських загарбників ширяться панічні настрої. У перехопленій розмові загарбник стривожено повідомляє про повторну висадку українського десанту, що, за його словами, відбулася в тимчасово окупованому Криму біля селища Новоозерне. Головне управління розвідки Міністерства оборони України може констатувати, що підрозділи російської окупаційної армії мають проблеми з психологічною стійкістю та зі злагодженістю.

Головне