Окупанти продовжують рити окопи на пляжах в Криму: опубліковано знімки з супутника

Окупанти продовжують рити окопи на пляжах в Криму: опубліковано знімки з супутника

Окупанти в Криму продовжують готуватися до наступу українських військових. Зокрема, вони і далі риють окопи, повідомляють Крим.Реалії.

Так, на узбережжі Євпаторії та поблизу міста протяжність окопів вже сягає 7,8 км, що добре видно на супутникових знімках.

Зокрема, нові окопи в Криму тянуться від Євпаторії до села Заозерного.

Цікаво, що ще на початку березня протяжність захисних споруд окупантів була удвічі менша трохи - трохи більше за 3,5 км.

Росіяни продовжують рити окопи в Криму
Росіяни продовжують рити окопи в Криму

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вирили вздовж пляжів у Криму сотні кілометрів окопів. Таким чином армія рф намагається вберегтися від висадки українського десанту. Згодом експерт з питань міжнародної політики Раміс Юнус висловив думку, що окупанти почали рити окопи у Криму не просто так, вони розуміють, що півострів під прицілом України і вона буде його повертати.

Раніше представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький розповів, що російські окупанти активно готуються до оборони в Криму. Вони підтримують інфраструктуру у бойовій готовності і створили оборонне угруповання, яке обладнує фортифікаційні споруди та лінію оборони.

Головне