Окупанти обстріляли Костянтинівку і Красногорівку на Донеччині: є жертви та поранені

Окупанти обстріляли Костянтинівку і Красногорівку на Донеччині: є жертви та поранені

Російське окупаційне військо вдарило по Красногорівці та Костянтинівці на Донеччині. В результаті ворожих обстрілів загинули дві людини, ще шестеро осіб постраждали. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

За даними  відомства, спочатку окупанти обстріляли Красногорівку. Близько 12:00 росіяни вдарили по місту зі ствольної артилерії 152-го калібру.

"Від ворожих снарядів загинули чоловіки 47 і 54 років. Дві жінки 45 та 61 років і 60-річний чоловік дістали мінно-вибухових травми", - йдеться у повідомленні.

Крім того, о 13:00 загарбники почали гатити по Костянтинівці КАБами. 

"Унаслідок вибухів отримали поранення троє чоловіків віком від 37 до 60 років. У них діагностовано перелами та рвані рани. Усі постраждалі під час обстрілу перебували на вулиці", - зазначили у прокуратурі.

Також в результаті обстрілу рф було пошкоджено торговельний об’єкт, багатоповерхівки, приватні будинки та корпуси навчального закладу.

За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України) правоохоронці відкрили кримінальні провадження.

Як повідомляли "Ми-Україна", внаслідок обстрілу Херсона загинув колишній співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Сидоренко. Він віддав службі 27 років.

Головне