Окупанти збільшують кількість ППО у Севастополі: в "Атеш" пояснили, чому

Окупанти збільшують кількість ППО у Севастополі: в

Командування Збройних Сил рф готується до відбиття можливих диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) з боку України в тимчасово окупованому Криму. Для цього противник посилює оборонні заходи вздовж берегової лінії та укріплює системи протиповітряної оборони у Севастополі.

Цю інформацію надали активісти військового партизанського руху "Атеш".

Вони продовжують відстежувати рухи російських військ на Кримському півострові.

За даними партизанів, для відбиття можливих атак українських ДРГ окупанти зміцнюють оборонні позиції бойовими машинами піхоти вздовж берегової лінії. Крім того, після інтенсивних дій українських безпілотників російське командування отримало завдання збільшити кількість комплексів протиповітряної оборони над Севастополем.

Активісти закликали всіх мешканців Криму фіксувати переміщення російських військ по півострову та надавати цю інформацію їх координаторам. Вся зібрана інформація обробляється та передається Збройним Силам України.

Напередодні ми писали, що керівництво російських протиповітряних оборонних військ почало карати своїх бійців за вдалі атаки українських безпілотників по нафтопереробних заводах росії. Серед заходів покарання - зниження військового звання, штрафи та навіть відправлення на війну проти України.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, вкидання в медіапростір повідомлень про нібито підготовку російським керівництвом наступу на Харків є елементом пропаганди ворога, націленим на залякування українців. 

Головне