Окупанти вранці вдарили по житловому масиву у Куп'янську: є поранені

Окупанти вранці вдарили по житловому масиву у Куп'янську: є поранені

Окупаційна армія рф вранці у суботу, 22 жовтня, здійснила обстріл міста Куп'янськ на Харківщині. Ворог цілив у житлові будинки, є поранені в результаті атаки. 

Як поінформував очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, вогонь по Куп'янську ворог відкрив близько 7-ї ранку. Травмувань від "прильотів" зазнали троє осіб. 

"Дівчина 15 років та жінка 63 років госпіталізовані у важкому стані. Хлопець 17 років – в стані середньої тяжкості", - уточнив він.

Минулої доби росіяни продовжили тероризувати мирні міста, селища та села Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Під ворожим вогнем були зокрема Першотравневе, Синьківка, Дворічна, Борова, Гатище та інші.

Як відомо, російське окупаційне військо вночі у суботу, 21 жовтня, вгатило ракетами по терміналу української логістичної компанія "Нова пошта" в селищі Коротичі, що у Пісочинській громаді на Харківщині. За останніми даними, наведеними правоохоронцями, шестеро людей загинуло, ще 16 поранено. На момент "прильоту" на складі в нічні зміну працювало 22 особи. Станом на ранок 22 жовтня пошуково-рятувальна операція на об'єкті повністю завершилася.

Нагадаємо, ранок Куп’янському напрямку 22 жовтня розпочався гучно. Ворог не полишає наміру взяти від свій контроль Куп'янськ, селище Куп'янськ-Вузловий та закріпитися на лівому березі річки Оскіл.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія під час обстрілів Херсонської області використала рекордну кількість авіаційних бомб за добу.

Головне