Окупанти вночі завдали чотири авіаудари по Золочеву на Харківщині: які наслідки

Окупанти вночі завдали чотири авіаудари по Золочеву на Харківщині: які наслідки

Російська окупаційна армія здійснила чотири авіаудари по місту Золочів Харківської області у ніч на 6 травня. У результаті обстрілу постраждали троє осіб. 

Цю інформацію надала поліція Харківської області.

Серед постраждалих - цивільна жінка 1964 року народження та двоє поліцейських, які перебували на чергуванні в поліцейському відділенні, отримали уламкові поранення та мінно-вибухові травми.

Також значно пошкоджені будівлі Дитячо-юнацької спортивної школи, селищної ради, поліцейського відділу, будинку дитячої юнацької школи, будинку культури та управління соціального захисту, а також принаймні 10 приватних будинків. Прямим попаданням було знищено котельню ДЮСШ та два приватних будинки.

З початку повномасштабного вторгнення слідчі Харківщини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про майже 19620 злочинів, пов’язаних зі збройною агресією рф.

В обласній прокуратурі повідомили, що станом на ранок, 6 травня, кількість травмованих у Харкові зросла до 16 людей. Відомо, що армія російської федерації атакувала центральну частину міста.

Росіяни скинули КАБ по Шевченківському та Київському районах.

Пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, три автомобіля, медзаклад, гуртожиток, офісна будівля, вісім приватних будинків, гаражі, кафе, зруйновано три приватні будинки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські захисники протягом 5 травня ліквідували ще 1040 російських окупантів. Загальні втрати ворога сягнули 475 300 осіб.

Головне