Окупанти вивозять українське зерно в Сирію та Іран через окупований Крим

Окупанти вивозять українське зерно в Сирію та Іран через окупований Крим

Окупанти вивозять українське зерно в Сирію та Іран через окупований Крим. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти забирають зерно у місцевих фермерів за фіксованою ціною, яка менше ринкової, а потім перепродають за ринковою. Надлишок забирають собі. При цьому реалізовувати продукцію без дозволу окупантів фермерам заборонено.

"З портів тимчасово окупованого Криму зафіксовано вивезення зерна з півдня України до портів Сирії та Ірану. Зокрема, перевезення краденої агропродукції здійснюють суховантажі "Зафар" та "Матрос Кошка".

Нагадаємо, російська адміністрація перевезла на тимчасово окуповані території України більше 100 000 мігрантів із Азії. Таким чином ворог намагається змінити демографічний склад населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Ця дія є частиною політики росії щодо зміни демографічного складу населення на цих територіях. Більшість мігрантів з Азії займається будівництвом, але у майбутньому росіяни планують мобілізувати їх до своєї армії в обмін на громадянство.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни відкрили на ТОТ півдня України "школу блогерів", щоб збільшити кількість пропагандистів.

За даним ЦНС, українці на ТОТ відмовляються співпрацювати з ворогом. Через це росіяни завозять на окуповані території гастролерів з рф та навчають журналістів у спеціально створеній кремлем "школі блогерів".

 

Головне