Окупанти вдарили з "Торнадо-С" по Харківщині: з-під завалів дістали жінку

Окупанти вдарили з

Російські окупаційні сили 12 вересня завдали удару з РСЗВ "Торнадо-С" по житловому будинку в селищі Борова, що в Ізюмському районі Харківщини. Рятувальникам вдалося витягти з-під завалів 86-річну жінку.

Про це повідомляють ДСНС і Харківська обласна прокуратура.

Ворог обстріляв селище Борова близько 4 ранку, влучивши в двоповерхову будівлю. Вибух зруйнував центральну частину будинку.

Рятувальники оперативно дістали жінку, яка опинилася під уламками, та доставили її до лікарні з травмами.

"Зафіксовано влучання у двоповерховий багатоквартирний житловий будинок. Під завалами опинилась 86-річна жінка. Рятувальники деблокували її, постраждалу з травмами госпіталізували до лікарні. Також пошкоджено прилеглі домоволодіння.", - йдеться у дописі.

Через 20 хвилин окупанти атакували селище Золочів у Богодухівському районі за допомогою безпілотника, пошкодивши житловий будинок і господарські споруди.

За процесуального керівництва Ізюмської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Сили протиповітряної оборони у ніч на 12 вересня успішно знищили 44 безпілотних літальних апарати, які були націлені на територію України.

Головне