Окупанти вдарили по Херсонщині: чотири людини поранені

Окупанти вдарили по Херсонщині: чотири людини поранені

У понеділок, 23 жовтня, російські окупанти атакували населені пункти в Херсонській області, зокрема місто Берислав та два прилеглих села.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Внаслідок ворожої атаки четверо місцевих мешканців отримали поранення. 

Зокрема, через обстріл села Дар'ївка в Херсонському районі, поранення отримав 49-річний житель населеного пункту. Він був доставлений до лікарні із травмою, яка включала в себе мінно-вибухове поранення, травматичну ампутацію нижньої кінцівки та стан шоку. Медичний персонал надає постраждалому необхідну медичну допомогу.

Пізніше окупанти здійснили обстріл на район Берислава. В одному з сіл цієї громади було скинуто чотири авіабомби.

В результаті цього удару на населений пункт постраждав 55-річний чоловік, якого госпіталізували із мінно-вибуховим пораненням. Медичний персонал продовжує проводити обстеження потерпілого.

Прямо в місто Берислав ворог випустив вибухівку з дрона, що спричинило контузію жінці. Також в результаті цього інциденту було пошкоджено автомобіль.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 23 жовтня, російські окупанти завдали 19 ударів по Україні. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що під удар окупантів потрапили вісім населених пунктів у чотирьох областях.

Так, на Донеччині росіяни атакували об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа, яку ліквідували за кілька годин. Також били окупанти і по Херсонщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у 2023 році на облаштування укриттів витратять 7 млрд грн.

Головне