Окупанти вдарили по гуртожитку у Слов'янську: відео наслідків

Окупанти вдарили по гуртожитку у Слов'янську: відео наслідків

В ніч на 17 жовтня російські окупаційні війська влаштували ракетний удар по місту Слов'янськ, що розташоване в Донецькій області.

Про це повідомив голова Місцевої військової адміністрації (МВА) Вадим Лях.

"Неспокійна ніч у Слов’янську. Уночі (було, - ред.) два прильоти у центр міста, вулиця Свободи. Влучання у гуртожиток Луганського аграрного університету. На щастя, без жертв", - сказав Лях.

Нагадаємо, вночі росіяни знову вдарили по Україні. Українські оборонці змогли знищити шість безпілотників-камікадзе типу Shahed-136/131, а також вразити російську керовану авіаційну ракету Х-59.

Повітряні сили Збройних Сил України також відзначили, що окупанти запускали "Шахеди" на території України з району мису Чуада в анексованому Криму, а ракету Х-59 вистрілили з літака Су-34 в повітряному просторі окупованої частини Херсонщини.

"Усі сім цілей було знищено протиповітряною обороною Повітряних сил та ППО інших складових Сил оборони України на південному напрямку", - повідомили військові.

Крім того, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 800 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили 14 танків, 20 бойових броньованих машин, 26 артилерійських систем та 11 дронів різних типів.

Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило майже 294,5 тис. військовослужбовців.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, ЦАХАЛ заявив про ліквідацію голови регіональної розвідки ХАМАС.

Головне