Окупанти вчергове атакували Миколаївську область, є постраждалі

Окупанти вчергове атакували Миколаївську область, є постраждалі

Російські окупаційні війська поцілили по Снігурівці на Миколаївщині, в результаті поранення отримали четверо людей, серед них 15-річна дитина. Про це повідомив очільник міської військової адміністрації Іван Кухта.

За його словами, від ворожого обстрілу частково було ушкоджено будинки місцевих жителів.

"На території одного з підприємств на околиці Снігурівки пролунало декілька вибухів... На превеликий жаль, прилеглі будинки на околиці міста зазнали ушкоджень від вибухової хвилі, унаслідок чого серед місцевих мешканців є постраждалі, які дістали травм різного ступеня тяжкості", - зазначив він.

Крім того, очільник Миколаївської обласної військової адміністрації  Віталій Кім розповів, армія російської федерації вдарили по Снігурівці ракетами С-300.

"Сьогодні о 17:45 було три прильоти С-300 по Снігурівці. Поранені жінка, двоє чоловіків, які охороняли цей склад із гуманітаркою та 15-річна дівчина. Вона важка зараз перевозимо в місто", - наголосив Кім. 

Нагадаємо, що через російську атаку 2 січня у багатоповерхівці Солом’янського району Києва, повністю вигоріло сім квартир, пошкоджена 321 квартира в двох будинках

Як писав "Ми-Україна" раніше, масований ракетний обстріл Харкова російською федерацією, що стався у вівторок, 2 грудня, призвів до травм 53 осіб.

Головне