Окупанти вчергове атакували Бериславський район Херсонщини

Окупанти вчергове атакували Бериславський район Херсонщини

Російські окупаційні війська протягом доби 20 авіабомбами атакували Бериславський район на Херсонщині, в результаті поранення отримали троє людей. Про це у Telegram-каналі повідомила Херсонська обласла ійськова адміністрація.

Відомо, що внаслідок удару по селу в Бериславському районі постраждав 55-річний чоловік. Його госпіталізували до медичного закладу з мінно-вибуховою травмою.

Армія рф скинули на Берислав вибухівку з дрона, в результаті одна місцева жителька отримала контузія, пошкоджена автівка.

Також у 39-річного чоловіка лікарі діагностували контузію.

Керівник Бериславської районої військової адміністрації Володимир Літвінов розповів, що війська рф завдали авіаційного удару по Львовому Тягинської громади, скинули чотири керовані авіабомби. Пошкоджені дев'ять домоволодінь.

Нагадаємо, що армія рф у ніч проти вівторка, 24 жовтня, вкотре здійснила обстріл Білозерської громади, що на Херсонщині. Попередньо, в результаті атаки поранення отримали троє людей, включно з дитиною. 

Як повідомляли "Ми-Україна", на Сватовському напрямку українські військові знищили ворожий збірний пункт і зброю. Втрати серед ворожого війська наразі розслідуються.

Головне