Окупанти п’ять разів за день обстріляли Нікопольський район

Окупанти п’ять разів за день обстріляли Нікопольський район

Окупанти п’ять разів за день обстріляли Нікопольський район. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Сьогодні зранку до вечора ворог гатив по Нікопольщині. Обстріляв район п’ять разів", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що Нікополь російська армія обстрілювала з важкої артилерії.

Пошкодили готель та шість приватних будинків, газогони та лінія електропередач, дві господарські споруди.

З "Граду" агресор вдарив по Марганецькій громаді. Зруйнував амбулаторію, чотири оселі місцевих та стільки ж господарських споруд. 

Нагадаємо, українські військовослужбовці продовжують наступальну операцію на кількох ділянках фронту. На Мелітопольському напрямку захисники досягли успіху та закріплюються на нових рубежах.

Бійці Сил оборони досягли успіху на південь від Роботиного і на захід від Вербового. 

За його словами, українські війська продовжують проведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. На півдні нашої країни ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційне військо рф збільшило активність на Лимано-Куп'янському напрямку, зокрема йдеться про нарощування кількості штурмів та танкових атак. 

"Вони (росіяни - ред.) станом на вчора зменшили кількість обстрілів і авіаударів - це пов'язано з сезоном дощів, який зараз розпочався. Звичайно, це сильно ускладнило використання і безпілотних літальних апартів, і авіації на цьому напрямку. Проте штурми їх не закінчуються, вони намагаються атакувати нас поблизу Синьківки, Іванівки та Макіївки, застосовуючи різні підрозділи", - розповів він. 

 

Головне