Окупанти обстріляли Нікополь: поранення отримали п’ятеро осіб

Окупанти обстріляли Нікополь: поранення отримали п’ятеро осіб

Армія російських окупантів 22 липня обстріляла Нікополь Дніпропетровської області з артилерії. У результаті поранено п'ять осіб.

Про це повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"У Нікополі під час артобстрілу постраждали 5 людей. 37-річний чоловік госпіталізований в стані середньої тяжкості. Решта – лікуватиметься амбулаторно. Це жінки 65 та 34 років. І чоловіки – 32 і 36", - йдеться у дописі.

Він додав, що внаслідок обстрілу також пошкоджено п'ятиповерхові будинки, автомобілі, хлібний кіоск та приватні підприємства.

Варто нагадати, що протягом минулої доби росія 51 раз обстріляла з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Обстрілів зазнали Хотінська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Новослобідська, Есманьська, Середино-Будська громади.

Крім того, у Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися населені пункти Лісківщина, Прогрес, Галаганівка та Заріччя.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях Херсонської області колаборанти створили спеціальний житловий фонд для вилучення нерухомості у українців.

Головне