Окупанти обстріляли Андріївку на Харківщині: є постраждалі

Окупанти обстріляли Андріївку на Харківщині: є постраждалі

Армія російської федерації 2 червня близько 10-ї години завдала удару по Андріївці Борівської громади в Ізюмському районі Харківщини, поранивши 76-річного чоловіка та 85-річну жінку.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"Близько 10-ї години окупанти вдарили по Андріївці Борівської громади Ізюмського району. Попередньо - армія рф застосувала КАБ", – написав він.

У результаті постраждали 76-річний чоловік та 85-річна жінка. Постраждалим надають медичну допомогу.

Внаслідок атаки також був пошкоджений приватний будинок і виникла пожежа. 

Напередодні голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про завершення аварійно-рятувальних робіт у п’ятиповерховому будинку в Новобаварському районі. Там загинуло сім людей.

Проте, Харківська обласна прокуратура повідомила про 9 загиблих. Серед яких чотири жінки 39, 68, 75 та 86 років та чотири чоловіки 28, 41, 52 та 64 років. Тіло дев’ятої жерти не ідентифіковано.

Нагадаємо, ворог атакував місто Балаклія Харківської області 1 червня, при цьому 13 людей, серед них вагітна жінка та вісім дітей, отримали поранення. Очільник Харківську ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у момент ракетного удару у двох будинках перебували 12 осіб, в тому числі чотири дорослих і вісім дітей.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Миколаївщині через атаку дронів горіли склади - у ДСНС показали наслідки.

Головне