Окупанти наступали біля Роботиного на Запоріжжі

Окупанти наступали біля Роботиного на Запоріжжі

росіяни наступали біля Роботиного на Запоріжжі, проте усі атаки відбили. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 12 атак ворога.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили три атаки росіян.

На Авдіївському напрямку протягом минулої доби оборонці відбили 14 атак східніше Новобахмутівки, Авдіївки та 12 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ стримують ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де відбили шість його атак. 

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили чотири атаки.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби противник здійснив 13 марних штурмових дій на позиції Сил оборони, отримав гідну відсіч та відступив. 

За минулу добу росіяни завдали чотири ракетних та 86 авіаційних ударів, а також здійснили 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Нагадаємо, у Києві внаслідок атаки щонайменше сім постраждалих. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко. 

У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували в Святошинському районі та двох - у Шевченківськом.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія рф вночі у п'ятницю, 29 грудня, вчергове атакувала південний регіон України ударними дронами. Руйнування зафіксовані в Одесі та Одеському районі, минулось без потерпілих. 

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.