Окупанти на ТОТ змусили українських школярів писати вітання Путіну, - ЦНС

Окупанти на ТОТ змусили українських школярів писати вітання Путіну, - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники примушували школярів писати диктанти з подяками Путіну, намагаючись створити культ його особистості.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Російські окупаційні адміністрації продовжують нав'язувати культ особистості російського диктатора Владіміра Путіна на тимчасово захоплених територіях України. 7 жовтня, на день народження Путіна, гауляйтери поширювали пропагандисти поширювали тезу, що диктатор створив “настільки сильну країну”, що росія розпадеться без нього. 

Читайте також: Окупанти нав'язують дітям на окупованих територіях уроки, де вчать вбивати

Водночас в низці окупованих шкіл українських школярів змушували писати диктанти-подяки російському президенту, які вихваляли його дії. 

Діти були примушені дякувати за війну, що позбавила їх дитинства і майбутнього. Відповідальність за цей примусовий акт лежить на окупаційних департаментах освіти.

Нагадаємо, окупаційна адміністрація на ТОТ Запорізької області оголосила про плани подолати кадрову кризу в освітній сфері. Для цього вони запроваджують кількамісячні курси.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російський регулятор “Роскомнадзор” 8 серпня оголосив про повне обмеження доступу до популярного месенджера Discord на території країни. Це рішення стало черговим кроком у посиленні контролю над інтернет-простором рф.

Головне