Одну людину поранено внаслідок російських атак по Запорізькому району, - ОВА

Одну людину поранено внаслідок російських атак по Запорізькому району, - ОВА

Упродовж минулої доби російські окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області, у результаті чого одна людина дістала поранення. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За словами очільника ОВА Івана Федорова, впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області.

Надійшло сім повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

"Війська рф здійснили 2 авіаційні удари по Лобковому. 225 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Роботине, Малинівку та Новоандріївку. 5 обстрілів РСЗВ накрили Малу Токмачку, Малинівку та Роботине", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, незважаючи на можливість швидкого відновлення пошкоджених літаків Ту-22М російськими силами, атака на авіабазу "Оленья" мала більш стратегічне значення. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив військовий оглядач Олексій Гетьман.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Торецькому напрямку українські захисники продовжують стримувати натиск російських окупантів, незважаючи на їхню чисельну та технічну перевагу. В ефірі "Ми-Україна" командир взводу 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Станіслав Краснов поділився інформацією про поточну ситуацію на фронті.

Головне