Одеський міжнародний кінофестиваль проведуть у Чернівцях

Одеський міжнародний кінофестиваль проведуть у Чернівцях

Влітку у Чернівцях проведуть Одеський кінофестиваль. Про це на брифінгу сказав мер Чернівців Роман Клічук, пише molbuk.ua.

Відомо, що в місті червні буде всеукраїнський кінофестиваль, а в серпні Одеський. 

"У червні буде всеукраїнський кінофестиваль. У серпні проведуть Одеський кінофестиваль. Його традиційно проводили в Одесі, але цього року вирішили перенести з Одеси до Чернівців. Він буде відбуватися у кіноцентрі імені І. Миколайчука", - зазначив мер.

Зазначається, що Одеський міжнародний кінофестиваль — головний фестиваль національного кіно. Тут проходять прем’єри найбільш очікуваних національних фільмів, а також дебютують молоді таланти. Одеський міжнародний кінофестиваль щорічно проводиться в українському місті Одеса.

Нагадаємо, що актор Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька, заслужений діяч мистецтв України Євген Бубер помер після важкого недуга. Йому було 52 роки.

Як писав “Ми-Україна” раніше, під час 73-го міжнародного Берлінського кінофестивалю, який стартував в німецькій столиці 16 лютого, американський актор, кінорежисер та продюсер Шон Пенн презентував фільм про Україну

Головне