Обстріл Українська на Донеччині: є загиблий та четверо поранених

Обстріл Українська на Донеччині: є загиблий та четверо поранених

Військовослужбовці рф вранці 21 квітня двічі обстріляли населені пункти Селидівської громади Покровського району Донеччини. Агресор гатив по селищу Цукурине та місту Українськ.

Селидівська МВА повідомила, що російські загарбники о 06:40 завдали удару по смт Цукурине протирадіолокаційною ракетою Х-31П. Там обійшлося без загиблих та постраждалих.

"Близько 8:30 окупанти атакували місто Українськ, внаслідок чого загинула одна цивільна особа 1942 року народження, поранено чотири людини. Пошкоджень зазнали шість двоповерхових житлових будинків", - повідомили у МВА.

Як відомо, упродовж минулої доби російська армія обстріляла 10 населених пунктів на території Донеччини, серед яких - Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Мирноград, Торецьк, Часів Яр, а також селища Гостре, Курахівка, Очеретине та село Костянтинопольське. Зафіксовано пошкодження 20 цивільних об’єктів, зокрема 13 житлових будинків, адміністративну будівлю, підприємство, склад, котельню, гараж та ЛЕП. Відомо про двох травмованих цивільних громадян. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Часів Яр тримається: в ОСУВ "Хортиця" розповіли, чи зайшов ворог у місто

Нагадаємо, російські війська в ніч на 21 квітня тричі відкривали вогонь з важкої артилерії по Нікополю та ще двом громадам на Дніпропетровщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Повітряних силах ЗС України розповіли, що в очікуванні передачі Україні допомоги від США російська армія максимально інтенсифікуватиме свої удари, перш за все по об'єктах критичної інфраструктури. 

Головне