Обстріл Кіровоградщини: поранено дитину, пошкоджено 13 будинків

Обстріл Кіровоградщини: поранено дитину, пошкоджено 13 будинків

Однією з областей, на які російська армія вранці 8 травня націлила свої ракети, стала Кіровоградщина. Атака призвела до руйнувань як критичної, так і цивільної інфраструктури, також є поранений. 

Засоби повітряного нападу ворог скерував по території Олександрійського району області. 

"Внаслідок ворожої ракетної атаки на Кіровоградщину в Олександрійському районі пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури", - зазначив голова місцевої ОВА Андрій Райкович. 

У Міненерго внесли Кіровоградщину до переліку з шести областей, в яких сьогодні зафіксовані влучання в об’єкти генерації та передачі електроенергії. Також ж списку увійшли Полтавська, Запорізька, Львівська, Івано- Франківська та Вінницька області. 

В результаті ракетного удару Олександрійському районі області поранено 8-річну дитину.

"Руйнувань, попередньо, зазнали 13 приватних будинків та майже три десятки гаражів", - додали в ОВА.

Нагадаємо, у ДТЕК розповіли, що під час обстрілу цілями стали одразу три ТЕС компанії.В результаті повітряного нападу "серйозно пошкоджено обладнання". Атака 8 травня стала вже п'ятою за період у півтора місяці, до цього противник цілив по енергооб'єктах виробника е/е 22 та 29 березня, а також 11 та 27 квітня.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні армія російської федерації вчергове атакувала центральний район Херсона. Через влучання снарядів кілька осель в місті повністю зруйновані. Загиблих та поранених немає.

Головне