Нєбитов про повторний наступ росіян на Київ: До столиці вони не дійдуть

Нєбитов про повторний наступ росіян на Київ: До столиці вони не дійдуть

Російські окупаційні війська можуть знову повторити наступ на Київ, однак успіху не матимуть. Про це заявив очільник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов в інтерв'ю "Ми-Україна". 

За його словами, російський режим зовсім не жаліє своїх людей.

"Вони не будуть жаліти цих людей, але оборонні та фортифікаційні споруди створені таким чином, що ми будемо зустрічати ворога аж на наших кордонах. Тому я впевнений, що вони будуть нести дуже великі втрати, але до столиці вони не дійдуть", - заявив Нєбитов.

Також він висловив думку, що на повторний наступ на столицю окупанти можуть наважитися через поразки на інших напрямках.

"Вони можуть спробувати (наступати на Київ, - ред.), бо демонструють, наприклад, під Бахмутом, де наші Збройні сили просто перемелюють дуже велику кількість солдат російської федерації, вагнерівців, зеків… Але вони в подальшому туди кидають нові і нові сили людей, і закидали фактично там вже все тупами. Тому логіка в них дуже складна, що людське життя для них нічого не варто. Ми всі вже в цьому перенованился. І навіть весь світ це бачить і рахує, що вони вже більше ста тисяч загубили людей", - наголосив очільник поліції Київщини.

Як повідомляли "Ми-Україна", СБУ затримала старосту одного із селищ Київської області, який надав російським окупаційним військам маршрути доріг для наступу на столицю.

Головне