Німецький концерн Rheinmetall будує новий завод для постачання снарядів Бундесверу й ЗСУ

Німецький концерн Rheinmetall будує новий завод для постачання снарядів Бундесверу й ЗСУ

Німецький оборонний концерн Rheinmetall побудує новий завод з виробництва боєприпасів аби забезпечити безперебійні поставки до України. Про це повідомив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер виданню Bild.

“Багато чого змінилося на краще у військових закупівлях. Лише Rheinmetall минулого року отримав замовлення або рамкові угоди від федерального уряду на суму понад 10 мільярдів євро – для Бундесверу та для України. Цього року ця сума зросте щонайменше до 15 мільярдів“, – повідомив керівник Rheinmetall.

За 2023 рік Rheinmetall отримав замовлення або рамкові угоди від уряду на суму понад 10 мільярдів євро для Бундесверу та України. 

Rheinmetall — це німецький оборонний концерн, один із найбільших виробників військової техніки й озброєння в Німеччині і Європі. Концерн виробляє, зокрема, танки Panther, Leopard, БМП Marder і гаубиці PzH 2000.

Нагадаємо, німецький оборонний концерн Rheinmetall AG отримав замовлення на постачання комплектуючих для виробництва БТР Fuchs 2 на заводі в неназваній країні. Про це повідомили на сайті компанії.

Як писали "Ми-Україна", раніше на Донеччині оголосили примусову евакуацію людей із сіл Мар’їнської та Очеретинської громад. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Евакуація стосується сіл Антонівка, Іллінка, Зоряне, Олександропіль, Желанне Друге та Межове, Восход, Новоселівка Перша, Желанне.

Головне