Ніккі Гейлі офіційно припинила участь у президентській кампанії в США

Ніккі Гейлі офіційно припинила участь у президентській кампанії в США

Ніккі Гейлі у середу, 6 березня, офіційно оголосила про завершення своєї президентської кампанії в Сполучених Штатах, повідомляє CNN.

"Я щиро вдячна за підтримку, яку ми отримали з усієї нашої великої країни. Проте, настав час завершити мою кампанію. Я відзначила, що хочу, щоб американці почули свої голоси. І я це зробила. Не шкодуйте", - заявила Ніккі Гейлі в Південній Кароліні.

Гейлі була єдиною опоненткою Дональда Трампа на передвиборчих праймеріз від республіканської партії, але після результатів "Супервівторка" вона вирішила припинити свою кампанію.

"Хоча я більше не буду кандидаткою, я не припиню використовувати свій голос для підтримки тих принципів, у які я вірю", - додала Гейлі у своєму заявленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в США і Супервівторок: що це таке і як він вплине на протистояння Ніккі Гейлі та Дональда Трампа

Нагадаємо, Дональд Трамп, який терміново шукає грошові вливання для підтримки своєї президентської кампанії, зустрівся в неділю, 3 березня, в Палм-Біч, штат Флорида, з Ілоном Маском.

Наразі незрозуміло, чи планує Маск витратити частину своїх статків на користь Трампа. Але його нещодавні пости в соцмережах свідчать про те, що він вважає вкрай важливим, щоб Байден програв. Люди, які спілкувалися з ним приватно, підтвердили, що він справді так думає.

Втім, Ілон Маск спростував припущення, що він фінансово підтримувати президентську кампанію Дональда Трампа.

Як писав "Ми-Україна" раніше, болгарські бронетранспортери передали в Україну.

Головне