Нідерланди виділяють Україні 122 млн євро на боєприпаси, озброєння та кібербезпеку

Нідерланди виділяють Україні 122 млн євро на боєприпаси, озброєння та кібербезпеку

Нідерланди виділять 122 мільйони євро для України на боєприпаси, обладнання та кібербезпеку.

Про це повідомила пресслужба уряду Нідерландів.

"Нідерланди виділять 87 мільйонів євро на закупівлю артилерійських снарядів для України. Також 25 мільйонів євро буде сплачено до Міжнародного фонду для України (МФУ) на придбання обладнання. Уряд також інвестує 10 мільйонів євро в покращення кіберзахисту України", - йдеться в повідомленні.

Близько 87 мільйонів євро підуть на закупівлю артилерійських снарядів. Ще 25 мільйонів євро Нідерланди пожертвують у Міжнародний фонд для України (IFU) на придбання обладнання. 

Нагадаємо, Україна та Бельгія підписали меморандум, який передбачає створення спільних проєктів, спрямованих на зростання потенціалу та обсягів виробництва української оборонної промисловості.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна і Канада провели черговий раунд перемовин щодо майбутньої двосторонньої угоди про "гарантії безпеки" – у продовження спільної декларації про підтримку України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України.

Учасники переговорів продовжили опрацювання окремих положень проєкту майбутнього документа, обговорили його окремі блоки, а також обмінялись думками щодо планування подальшого переговорного процесу.

Головне