Нічний удар по Новомосковську: в ОВА показали наслідки

Нічний удар по Новомосковську: в ОВА показали наслідки

Російська армія вночі 7 лютого атакувала дронами-камікадзе Новомосковськ, що на Дніпропетровщині. Ворог поцілив по комунальному підприємству, яке займається благоустроєм населеного пунтка.

Як розповів очільник місцевої ОВА Сергій Лисак, нічна атака потрощила практично всю наявну у комунальників техніку, зокрема  екскаватори, трактори, самоскид та інші машини.

"Тепер прибирати вулиці чи розчищати сніг практично нічим", - додав він.

Вранці 7 лютого противник скерував на область і ракети. У Павлоградському районі прилетіло по об'єкту інфраструктури. Минулось без жертв. Захисникам неба вдалось знищити одну російську ракету в межах області.

Нагадаємо, у ніч з 6 на 7 лютого окупаційне військо рф атакувало Україну ударними дронами типу Shahed. Вранці ворог продовжив терор мирних міст, запустивши ракети Х-101/Х-555/Х-55, Х-22, "Іскандери", "Калібри" та С-300, українські воїни знищили 29 з 44. Під час масованої комбінованої атаки на Україну 7 лютого рф витратила 423,4 мільйона доларів. У Києві внаслідок атаки вже 35 постраждалих, 32 - в Голосіївському районі та троє — в Дніпровському. У Миколаєві одна людина загинула, 12 - отримали поранення, понівечено близько будинків.  У Дрогобичі на Львівщині сталось влучання у промисловий об'єкт.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Європейський Союз передав Україні систему розмінування DOK-ING MV-10. Вона здатна розмінувати до 4000 квадратних метрів за годину, включаючи круті схили. 

Головне