Нічний обстріл Харкова обірвав життя двох родин: тіло найменшої дитини досі шукають

Нічний обстріл Харкова обірвав життя двох родин: тіло найменшої дитини досі шукають

Чергова атака ударними дронами по Харкову, яку росіяни здійснили у ніч проти 10 лютого, призвела до загибелі двох родин. В одній сім'ї загинуло п'ятеро осіб, включно з трьома дітьми, в іншій - ще двоє людей. 

"В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики). Тіло чоловіка знайдено в коридорі будинку, а мама з дітьми намагалися врятуватися у ванній кімнаті. Тривають пошуки тіла наймолодшого хлопчика", - поінформував очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

У будинку неподалік не вдалося врятуватися подружжю, загинули чоловік 66 років та його 65-річна дружина. Травмування зазнали троє осіб.

Як відомо, Харків у ніч на 10 лютого зазнав атаки трьома ударними дронами, "прилетіло" по одній з місцевих АЗС. Ворог поцілив по автозаправній станції на південному-сході міста, внаслідок чого стався розлив пального. Воно зайнялося і залило найближчу вулицю, вогонь охопив щонайменше 14 приватних житлових будинків. 

Нагадаємо, у ніч з 9 на 10 лютого росіяни знову атакували Україну баражуючими боєприпасами. Цієї ночі окупанти випустили 31 дрон-камікадзе, атака головним чином була спрямована на ураження Одещини та Харківщини. Одеську область противник атакував трьома хвилями, є руйнування припортової інфраструктурі Подунав’я та цивільної інфраструктури Ізмаїла.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти за добу завдали 52 удари снарядами по місту Херсон, всього по області загарбники випустили 353 боєприпаси.

Головне