Нічна атака "шахедами" по в Одесі: горіли авто, пошкоджено ангар, є постраждалі 

Нічна атака

Російські окупанти у ніч з 12 на 13 грудня атакували Одесу та область ударними дронами. Попри 100%-е відпрацювання по цілях силами ППО в області є руйнування та поранені.

Як повідомив очільник місцевої ОВА Олег Кіпер, цієї ночі у небі над регіоном було знищено дев'ять із 10 загалом запущених по Україні "шахедів". Уламки від збитих дронів-камікадзе, як в самій Одесі та і в межах Одеського району призвели по пожеж. 

Атака дронами Одеси 13 грудня: наслідки

В Одесі один із збитих ворожих баражуючих боєприпасів впав на територію комунального авторемонтного підприємства. На об'єкті сталось займання. 

"Двоє цивільних співробітників отримали поранення, вони госпіталізовані, їх стан задовільний. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автівок, три - вигоріли вщент", - повідомили Сили оборони півдня України.

Атака "шахедами" Одеського району 13 грудня: наслідки

Цієї ночі знову постраждала припортова інфраструктури Одещини.

"В Одеському районі через потрапляння уламків ще одного збитого дрону сталося часткове руйнування будівлі припортової інфраструктури", - повідомили в ОВА.

Минулось без травмованих.

Нагадаємо, рівно о 3-ій ночі 13 грудня армія рф атакувала Київ 10 балістичними ракетами. Попередньо, для атаки росіяни застосували снаряди 48Н6, які випускали з комплексу С-400, а також "Іскандери". ППО ліквідувала усі цілі, скеровані на столицю, проте без руйнувань та потерпілих не минулось. Наразі відомо про 53 поранених особи, з яких шестеро -діти.

Як писав "Ми-Україна" раніше, через чергову російську атаку у столичному Дніпровському районі станом на ранок 13 грудня без електропостачання залишаються жителі більш трьох десятків будинків приватного сектору. 

Головне