Нічна атака на Київщину: рятувальники виявили тіла семи жертв у Ржищеві

Нічна атака на Київщину: рятувальники виявили тіла семи жертв у Ржищеві

У Ржищеві на Київщині зросла кількість жертв нічної атаки окупантів. Про це повідомила речниця управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області Вікторія Рубан.

За її словами, наразі вже виявили тіла семи жертв.

"Зросла кількість жертв. 7 загиблих знайдено на 14:30", - зазначила Рубан.

У той же час очільник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна"розповів, що після нічної атаки дронами до лікарень звернулися 18 людей, 8 з ним було госпіталізовано, у тому числі хлопчик 2011 року народження.

"Є тіла шести загиблих внаслідок ударів ворога по Київщині. Серед загиблих водій швидкої допомоги, який отримав уламкові поранення, коли прибув на виклик у Ржищеві. Його колега-лікар постраждав", - йдеться у повідомленні.

Також Небитов додав, що наразі немає зв’язку з трьома людьми. 

Співробітники ДСНС продовжують пошуково-рятувальні роботи на місці влучання.

Як повідомляли "Ми-Україна", у місті Ржищів на Київщині внаслідок нічної ворожої атаки дронами частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків. Також постраждав навчальний корпус професійного ліцею. В результаті атаки загинули троє осіб, ще сім людей отримали поранення.

Відомо, що безпілотник окупантів влучив прямо в будівлю. Як зазначили у поліції, це була серія атак на цивільний об'єкт, в якому перебували мирні жителі.

Головне