Нічна атака на Харків: постраждало четверо осіб

Нічна атака на Харків: постраждало четверо осіб

Ворог знову атакував Харків пізно ввечері 30 січня. Окупанти скерували по місту шість дронів-камікадзе, є влучання та постраждалі. 

Як інформує очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов, вибухи в обласному центрі пролунали близько 22:40, невдовзі після того, як Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу "шахедів".

Руйнування від чотирьох "прильотів" зафіксовані у двох районах Харкова.

"Є влучання у приватний житловий будинок в Салтівському районі, також зафіксовані пошкодження в Слобідському районі. Пошкоджені житлові будинки, автомобілі, магазин", - зазначили в ОВА. 

У ДСНС уточнили, що цієї ночі у місті через горіли дах приватного будинку, гаражі, дві автівки, покрівля та приміщення адмінбудівлі. Загальна площа усіх пожеж склала близько 100 кв.м.

Внаслідок чергового повітряного нападу агресора на мирне місто травмувань зазнало четверо цивільних, серед яких одна жінка. Медики діагностували у них легкі забої та гостру реакцію на стрес.

Нагадаємо, голова ОВА напередодні розповів, що загарбники постійно обстрілюють прикордоння Харківщини та запускають диверсійно-розвідувальні групи.

Як писав "Ми-Україна" раніше, харківський міський голова Ігор Терехов озвучив плани на відновлення Харкова в 2024 році. Очікується, що упродовж поточного року буде відбудовано понад 150 житлових будинків, будуть закуплені електробуси та стартує зведення двох станцій підземки. 

Головне