Невизнана Нагірно-Карабаська Республіка офіційно припинила своє існування

Невизнана Нагірно-Карабаська Республіка офіційно припинила своє існування

Невизнана Нагірно-Карабаська Республіка офіційно припинила своє існування. Такий указ підписав лідер НКР Самвел Шахраманян. 

Це відбулось відповідно до підписаного у вересні наказу.

Відповідний указ вийшов після блискавичної одноденної військової операції Баку, розпочатої 19 вересня, у результаті якої Азербайджан фактично повернув під свій контроль Нагірний Карабах.

Нагірний Карабах на міжнародному рівні визнаний частиною Азербайджану, але заселений вірменами. Президент Азербайджану Ільхам Алієв пообіцяв гарантувати права та безпеку етнічних вірмен.

Нагадаємо, росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, окупанти спрямували на Нікополь та навколишні громади сім дронів. Також ворог "крив" артилерійським вогнем.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Київщині уламки дронів упали в кількох населених пунктах. Про це повідомив начальник ОВА Руслан Кравченко.

Є пошкоджені будинки.

Зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Пошкоджені чотири приватні будинки та чотири легкові автомобілі.


 

Головне