Нецензурна лайка та нервові випади Путіна: екс-депутат Держдуми рф про зриви диктатора

Нецензурна лайка та нервові випади Путіна: екс-депутат Держдуми рф про зриви диктатора

Російський президент Володимир Путін все частіше зривається на нецензурну лексику під час офіційних нарад.

Про це розповів колишній депутат Держдуми рф Геннадій Гудков в ефірі "Ми-Україна".

"Він там зірвався на зверненні до колегії ФСБ. Він спочатку говорив-говорив, а потім перейшов на майданну лайку. Це свідчить про те, що Путін дійсно нервує, що у нього всередині вирують емоції. Кажуть, що наради він проводить з доволі нецензурною лексикою", - сказав Гудков.

За його словами, це відбувається через те, що у президента росії немає всебічної підтримки і все, що йому залишається, щоб втриматись при владі - міцніше "закручувати гайки" в росії та продовжувати примусову мобілізацію.

Нагадаємо, для захисту російського диктатора в росії використовуються не лише охорона та силовики, а й добре продумана система його двійників. Вони дійсно схожі один на одного, адже хтось дуже добре попрацював над їхнім голосом, інтонацією та системою промови. Але спосіб відрізнити “підробку” від “оригіналу” все ж є. 

“Я виміряю лінійкою частину відстані на обличчі – це череп, який змінити якимись ін’єкціями неможливо. Показові не самі відстані, а співвідношення відстані”, – розповів кандидат психологічних наук, профайлер, екс-співробітник СБУ Дмитро Попов. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, в іранській столиці та інших великих містах на масові протести вийшли стурбовані батьки. Суспільство сколихнули випадки з отруєнням школярок в десятках навчальних закладів по всій країні.

Головне