Не ракетник, але офіцер ГРУ: в Москві підірвали авто тезки високопоставленого військового ЗС рф

Не ракетник, але офіцер ГРУ: в Москві підірвали авто тезки високопоставленого військового ЗС рф

У результаті підриву автомобіля Toyota Land Cruiser у Москві 24 липня постраждав не той Андрій Торгашов, про якого вранці повідомили російські видання. Про це свідчать результати розслідування російського видання "Агентство".

Жертвою вибуху став його повний тезка, але на відміну під "першого", який працює заступником керівника центру управління стратегічними ракетними військами, цей є співробітником Головного розвідвідомства МО рф (ГРУ). 

"В в/ч 33790, дійсно, служить високопоставлений офіцер Андрій Торгашов. Частина 33790 це центр управління ракетними військами стратегічного призначення. Проте замах був не на нього", - вказано у матеріалі.
 
Цю ж інформацію підтверджує і видання "Коммєрсант". Журналісти встановили, що справжня жертва замаху "отримував дохід у військовій частині 45807 як старший офіцер направлення". 

Видання зазначає, що це вже не перший випадок вибуху автомобіля Toyota Land Cruiser, пов'язаного з цією військовою частиною. У квітні цього ж року подібний інцидент стався на Коровінському шосе, де постраждав колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров, який перейшов на бік рф.

Нагадаємо, цьогоріч у травні в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було ліквідовано окупанта , причетного до катувань українців в підконтрольному ворогу місту. Підривом в автівці ліквідовано Євгена Ананьєвського, повідомили в ГУР МО. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у травні на захопленій росіянами частині Донецької області вибухнула автівка депутата Астраханської облради від партії "Єдина росія" Дениса Харитонова із ним всередині. Політик бере участь у війни рф проти України. 

 

 

Головне