Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумщини евакуюватися

Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумщини евакуюватися

Командувач об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумської області евакуюватися.

Про це він наголосив у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. У зв'язку з цим мешканців прикордонних районів закликають виїжджати задля їхньої безпеки.

Російські військові завдають ударів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню по прикордонню Сумщини.

“Я закликаю всіх громадян, які мешкають у прикордонних районах Сумщини виїхати”, - заявив Наєв.

За його словами, місцева влада знає алгоритми та шляхи евакуаційних заходів.

"Голова обласної адміністрації знає, як провести цей виїзд у більш безпечні міста. Все для цього є. Будь ласка, виїжджайте для того, щоб зберегти своє життя, це дуже важливо. А Сили оборони продовжать боронити українську землю", - додав командувач об'єднаних сил.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська 18 червня обстріляли місто Білопілля Сумської області. У результаті загинули батько із сином.

“Ворог вчергове випробовує Сумщину. Російські терористи цинічно застосовують свою зброю проти мирних людей, давно втративши все людське”, – йдеться у повідомленні.

Прес-служба ОВА заявила, що російській федерації потрібно відповісти за воєнні злочини скоєні в Україні.

Також у Сумській області без світла залишилось 30 населених пунктів через негоду. У регіоні відбулися аварійні відключення електроенергії. Як зазначається, станом на ранок 11 червня без світла було 6446 абонентів у 30 населених пунктах. Серед них – 21 населений пункт знеструмлений повністю, ще дев’ять – частково.

Головне