Нацгвардійця підозрюють у розстрілі цивільних та поліцейських у Лимані, - ДБР

Нацгвардійця підозрюють у розстрілі цивільних та поліцейських у Лимані, - ДБР

Державне бюро розслідувань затримало на Донеччині військовослужбовця Нацгвардії, який ймовірно застрелив двох поліціянтів та двох жінок у Лимані. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

Як повідомляє ДБР, 21 січня мешканка Лиману викликала слідчо-оперативну групу через конфлікт з військовослужбовцем. Через деякий час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, і на місце події поїхала інша група.

Правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла пенсіонерки та її дочки. Військовослужбовця Нацгвардії затримали за підозрою в умисному вбивстві – йому може загрожувати довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, співробітники Національної поліції не будуть роздавати повістки. У цьому запевнив голова Нацполу Іван Вигівський.

Він наголосив - залучення поліцейських до роздачі повісток нині неможливе з огляду на те, що це буде додатковим навантаженням на поліцію, яка не має такого ресурсу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про історично населені українцями території російської федерації". 

Як зазначив глава держави у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності, цей документ дозволить повернути правду про історичне минуле.

Головне